Cooking Made in Italy
The very italian cuisine from Florence by Simone Carta
giovedì 2 dicembre 2010
"Pasta al Pesto alla Genovese" - Genova style Pesto
›
Ingredients 2 cups fresh basil leaves, packed 1/2 cup freshly grated Parmesan-Reggiano or Romano cheese 1/2 cup extra virgin olive oil 1/3 c...
venerdì 30 luglio 2010
M A I N C O U R S E
›
CACCIUCCO - TUSCAN FISH STEW SOUP SALTIMBOCCA ALLA ROMANA - STUFFED VEAL ROMAN STYLE BACCALA' ALLA LIVORNESE - LIVORNO STYLE COD FISH
giovedì 29 luglio 2010
"Cacciucco" - Tuscan fish stew soup
›
Ingredients for 4 people: 1 Kg of various kinds of soup fish: (capon fish, mantis shrimps, conger, moray eels, hake, mulletand St. Peter’s f...
mercoledì 28 luglio 2010
D E S S E R T
›
SALAME DI CIOCCOLATO - CHOCOLATE SALAMI TIRAMISU'
martedì 27 luglio 2010
Tiramisù
›
Ingredients for 4 people: 6 eggs, 1 cup caster sugar, 500g Mascarpone,1 cup of espresso coffee, one package of Pavesini or Savoiardi biscuit...
1 commento:
›
Home page
Visualizza versione web