Cooking Made in Italy

The very italian cuisine from Florence by Simone Carta

giovedì 2 dicembre 2010

"Pasta al Pesto alla Genovese" - Genova style Pesto

›
Ingredients 2 cups fresh basil leaves, packed 1/2 cup freshly grated Parmesan-Reggiano or Romano cheese 1/2 cup extra virgin olive oil 1/3 c...
venerdì 30 luglio 2010

M A I N C O U R S E

›
CACCIUCCO - TUSCAN FISH STEW SOUP SALTIMBOCCA ALLA ROMANA - STUFFED VEAL ROMAN STYLE BACCALA' ALLA LIVORNESE - LIVORNO STYLE COD FISH
giovedì 29 luglio 2010

"Cacciucco" - Tuscan fish stew soup

›
Ingredients for 4 people: 1 Kg of various kinds of soup fish: (capon fish, mantis shrimps, conger, moray eels, hake, mulletand St. Peter’s f...
mercoledì 28 luglio 2010

D E S S E R T

›
SALAME DI CIOCCOLATO - CHOCOLATE SALAMI TIRAMISU'
martedì 27 luglio 2010

Tiramisù

›
Ingredients for 4 people: 6 eggs, 1 cup caster sugar, 500g Mascarpone,1 cup of espresso coffee, one package of Pavesini or Savoiardi biscuit...
1 commento:
›
Home page
Visualizza versione web

MYSELF

La mia foto
Simone Carta
Visualizza il mio profilo completo
Powered by Blogger.